Serveis Clínica

Tenim 20 anys d’experiència com a veterinàries d’animals de companyia i podem garantir una atenció rigorosa tant en la prevenció, diagnosi i tractament de les patologies de les seves mascotes

Medicina preventiva

Primeres visites, eines en prevenció

Des de les primeres visites del vostre cadell us guiem en la seva cura, us oferim les millors eines en prevenció de malalties tenint en compte les zoonosis, donant importància als tractaments preventius imprescindibles per a la salut col·lectiva, al marc  ONE HEALTH.

Dermatologia

Diagnóstic i tractament específic

Busquem un diagnòstic i tractament específic per cada problema de pell, estudiant a cada pacient segons la seva resposta.
Som conscients que les patologies cròniques poden ser molt frustrants, per això acompanyem als tutors personalitzant els tractaments a cada mascota

Cardiologia

Malalties cardíaques, tractament i seguiment.

Tractament de tota mena de malalties cardíaques. Us explicarem la patologia i buscarem el millor tractament i seguiment de la malaltia en totes les seves fases.

Traumatologia

Prevenció, diagnòstic, tractament

Ens centrem en la prevenció, el diagnòstic i tractament dels problemes múscul-esquelètics i posem a la vostra disposició als nostres col·laboradors en les especialitats de cirurgia traumatològica i fisioteràpia.

Cirurgia

Procediments quirúrgics, control preoperatori, postoperatori

Per nosaltres és molt important la seguretat, per aquesta raó realitzem tots els procediments quirúrgics en un entorn d’esterilitat, amb equipament que monitoritza les constants i amb un control preoperatori i seguiment postoperatori adequats, per minimitzar les complicacions quirúrgiques. 

Diagnòstic per Imatge

Ecografia i radiologia

La tecnologia més avançada en ecografia i radiologia al servei dels nostres pacients

Oftalmologia

Patologies, diagnòstic, tractament i seguiment

L’oftalmologia inclou patologies en totes les edats.
Al nostre centre, realitzem el diagnòstic, tractament i seguiment de totes elles, comptant amb especialistes i col·laboradors externs per als casos més complicats.

Odontologia

Revisions, diagnòstic i tractament

Els problemes odontològics en les nostres mascotes són molt importants, ja que poden derivar en malalties sistèmiques. Les nostres revisions alertaran de qualsevol problema i aplicarem mètodes de diagnòstic i tractament específics per millorar la seva salut dental.

Anestesia

Sedació, analgèsia, anestèsia general i Loco-regional

La anestèsia no s’utilitza només per a la realització de procediments quirúrgics, sinó també per cobrir qualsevol procediment on sigui necessària la immobilització del pacient o el control del dolor (radiografies, biòpsies, presa de mostres…) El servei ofereix tècniques de sedació, analgèsia, anestèsia general i/o loco-regional per garantir que els pacients se sentin còmodes en tot moment.

Necessita fer-nos una consulta per la seva mascota